Interieur voertuig

Hoe van het hoogseizoen profiteren om je inkomsten te verhogen?

De eerste helft van de zomer is reeds voorbij en je auto is wellicht al vaak de weg op gegaan. Tijdens de zomer vermenigvuldigen het aantal huuraanvragen en het is dan ook hét moment om je auto zo vaak mogelijk te verhuren. Ontdek onze tips hoe je het beste van het hoogseizoen eruit kan halen op Drivy.

En als je auto nu ook eens op vakantie vertrekt?

Happy young couple with a map in the car

Je hebt je auto niet nodig komende maand, of wellicht heb je er twee? Denk er dan je auto op Drivy te verhuren! Hij zal zeker en vast vakantiegangers zonder auto gelukkig maken.

Hoe?

Update je kalender op Drivy en geef duidelijk aan welke periodes je auto beschikbaar is gedurende de komende maand. Om dit te doen ga je naar Mijn Account > Mijn auto’s > Kalender.

Goed om te weten:

Hoe vaker je je auto verhuurt deze zomer, hoe hoger je in de zoekresultaten zal komen te staan.

Beheer je verhuringen op afstand met Drivy Open

Drivy Open Technologie

Sinds kort werd Drivy Open ook in België gelanceerd! Wist je dat je met de met de Drivy Open-technologie je verhuringen volledig vanop afstand kunt beheren? Dankzij de Drivy Open-box, die geïnstalleerd wordt in je auto, kunnen je verhuurders je auto met de smartphone openen. Daardoor hoef jij niet aanwezig hoeft te zijn bij aanvang en einde van de huur!

Test je fotografie-skills

Test je fotografie-skills en profiteer van de zonnige zomerdagen om mooie, heldere foto’s van je voertuig te nemen en je zoekertje zo aantrekkelijker te maken.  Denk aan duidelijke foto’s van de buitenkant van je auto, in een harmonieus landschap bijvoorbeeld. Neem foto’s vanuit verschillende hoeken (zijkant, voorkant, achterkant, enz.) zodat je huurders een beter idee krijgen van je voertuig. Op die manier kunnen ze er zich van verzekeren dat het de geschikte auto voor hen is.

zijkant foto

Te vermijden : foto’s in gesloten plekken zoals een garage geven geen aantrekkelijk beeld van je voertuig. 

Tip: Wist je dat het ook mogelijk is om foto’s te nemen direct vanaf je smartphone en deze toe te voegen aan je zoekertje via de mobiele app? Het is supersnel en eenvoudig!  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *