autoverhuur

Tips om je huurders gelukkig te maken

Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met je huurder is van groot belang bij Drivy.  Een tevreden huurder zal met plezier een positieve beoordeling willen delen met de rest van de Drivy-Community. In dit artikel onthullen we je welke verrassingen het meest geapprecieerd worden door onze huurders en waarmee je zeker punten zal scoren.

Handige accessoires

Een telefoonhouder

telefoonhouder

Een telefoonhouder kan zeer handig zijn in de auto. De dag van vandaag gebruiken veel huurders hun telefoon als GPS in de auto. Weer er zeker van, je doet ze er een groot plezier mee door een telefoonhouder in je voertuig te plaatsen. Zo kunnen zij zowel gemakkelijk de route volgen op hun GPS en tegelijkertijd zorgvuldig hun twee handen op het stuur houden.  

Een kabel om muziek te luisteren vanaf de smartphone

kabel

Naar de radio luisteren is leuk maar soms is het nog leuker om je eigen playlist te beluisteren tijdens het rijden, zeker wanneer je een lang rit voor de boeg hebt. Indien je een audiokabel hebt, laat hem gerust achter in de auto voor je huurders zodat ze hun smartphone of mp3 kunnen verbinden met de radio.  

Een telefoonoplader

oplader

Je weet het, of het nu is om muziek te beluisteren of om de GPS te gebruiken, de batterij van een smartphone kan het snel begeven. Als je een extra oplader hebt, aarzel dan zeker niet hem achter te laten in de auto zodat je huurders hun telefoon kunnen opladen in geval van een platte batterij.

Kleine extraatjes waarmee je punten kunt scoren

Zakdoekjes

brandstof

Zakdoekjes? Het is maar een kleinigheid maar je huurders zullen het zeker en vast appreciëren. Wie laat nu niet eens wat water vallen tijdens het rijden, of wie maakt zijn handen nu niet vuil tijdens het vullen van de tank? In deze gevallen kan een zakdoekje of een stuk papier hen goed van pas komen. Bovendien is het ook geen slecht idee een kleine stofzuiger achter te laten in de koffer of een doekje en een schoonmaakproduct. Dit geeft je huurders trouwens de mogelijkheid de voertuig proper terug te brengen.  

Een flesje water

Tijdens lange ritten kunnen je huurders en hun passagiers dorst hebben. Waarom geen flesje water of zelfs enkele snacks achterlaten in het handschoenenkastje in het geval je huurders er zelf niet aan gedacht hebben? Deze kleine attenties maken de ervaring op Drivy net dat ietsje specialer.

Een EHBO-koffer

Een lichte hoofdpijn of een kleine snijwonde, het is altijd goed om voorbereid te zijn.  Verband, Ibuprofen, zalf en dergelijke producten kunnen handig zijn in geval van onverwachte ongelukjes. Dit is zeker en vast een plus voor jonge gezinnen die reizen met hun kinderen.  

Een paraplu

paraplu

Het is je zeker al eens overkomen dat je net aankomt met de auto en het plotseling hard begint te regen. Aarzel niet om een paraplu achter te laten in je voertuig. Je huurders zullen zeer gelukkig zijn wanneer een enorme regenbui zich voordoet.

Een ding is zeker, je huurders zullen het geweldig vinden om verwend te worden. Wat voor soorten verrassingen laat jij in de auto achter?One response to “Tips om je huurders gelukkig te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *