SEAROAD LANDSCAPE

Hoe bereid je je goed voor op het hoogseizoen?

Het hoogseizoen gaat weer van start en de huuraanvragen zullen snel weer binnenstromen! Daarom hebben wij besloten de belangrijkste data en de beste tips voor jullie op een rijtje te plaatsen opdat jullie voor geen verrassingen komen te staan!

De verlengde weekends: de beste momenten van het jaar om zo vaak mogelijk te verhuren

Goed nieuws: er staan ons 5 verlengde weekends op te wachten tussen maandag 1 mei (Dag van de Arbeid) en  dinsdag 15 augustus (O.L.H. Hemelvaart): 

verlengde weekends

Update je kalender

Als je je kalender goed en regelmatig updatet voorkom je dat je huuraanvragen zal moeten annuleren. Denk er dus aan je kalender te updaten zodat je alleen maar aanvragen ontvangt die je positief kan beantwoorden. Trouwens, wist je dat: hoe vaker je de aanvragen positief beantwoord, hoe hoger je in het klassement komt te staan. Vergeet ook niet je beschikbaarheidsuren aan te geven bij je persoonlijke voorwaarden zodat de huurders weten wanneer je beschikbaar bent voor het overhandigen van de sleutels.
Om je kalender te updaten: ga naar je persoonlijke account > ‘Mijn auto’s > ‘Mijn zoekertje beheren’ > “Kalender”.

kalender updaten

Verzorg je zoekertje

Hoe aantrekkelijker je zoekertje eruit ziet, des te meer huuraanvragen je zult ontvangen:

  • Zorg voor een duidelijke beschrijving van je auto en een korte presentatie van jezelf om het vertrouwen bij de verhuurder te versterken,
  • Voeg mooie foto’s van je auto toe (binnen- en buitenkant, zijkanten, voor- en achterkant).

Ontdek op onze blog onze tips om zo een aantrekkelijk mogelijk zoekertje te maken. 

Kies de juiste prijs

De prijs is meestal het eerste detail waar de huurders naar kijken dus het is uiterst belangrijk dat je een correcte prijs voor je auto kiest. Om je te helpen bij het kiezen van een correcte prijs stellen wij je een huurprijs voor gebaseerd op het type voertuig, de leeftijd, de kilometerstand en de vraag.

Om je prijs aan te passen ga je naar je persoonlijke account > ‘Mijn auto’s’ > ‘Prijs’

juiste prijs kiezen

 

Ben je nieuw op Drivy en verhuur je je auto voor de eerste keer? Check onze ‘Hoe het werkt’ pagina om alles te weten voor een eerste succesvolle verhuring!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *