mooie foto's

Je zoekertje verbeteren om meer huren te strikken

Neem de tijd om mooie foto’s van je auto te nemen:  op een mooie dag op een plek in een open landschap bijvoorbeeld. Dit detail draagt sterk bij tot de aantrekkelijkheid van je zoekertje.

Goed om te weten: de mobiele app staat je toe foto’s te nemen en die direct aan je profiel toe te voegen. Vertrek je op vakantie? Maak van de gelegenheid gebruik om mooie foto’s van je auto te nemen.

belles photos

Een duidelijke beschrijving

Stel jezelf voor aan onze huurders zodat ze je beter leren kennen. Huurders voelen zich gerustgesteld wanneer ze wat meer over jou weten. Enkele details in je beschrijving kunnen ervoor zorgen dat ze op jouw profiel gaan klikken.

 

profil

Tot slot, indien je je auto enkel wenst te verhuren onder bepaalde voorwaarden, denk er dan aan die aan te geven in “voorwaarden vereist door de eigenaar”. Hieronder vind je een voorbeeld van dergelijke voorwaarden (niet roken, geen dieren).

conditions de location

Geef je beschikbaarheid aan

Opdat je zoekertje meer succes heeft is het belangrijk je kalender regelmatig te updaten. Actualiseer je beschikbaarheden zodat je enkel aanvragen ontvangt die je schikken en die je kunt accepteren. Je kunt overigens ook preciseren op welk tijdstip je beschikbaar bent om de sleutels te overhandigen. Wist je trouwens dat hoe vaker je huuraanvragen accepteert, hoe hoger je zoekertje in het klassement komt te staan!?

la disponibilité drivy

De juiste prijs

Je bent vrij om de huurprijs voor jouw auto te kiezen. Maar let wel op dat je zoekertje aantrekkelijk blijft, de prijs moet correct blijven!  

Denk eraan dat de prijs wordt berekend voor een verhuur van 4 dagen en 100 km/dag (het gemiddelde op de site). De prijs voor elke huur wordt dan vervolgens aangepast op basis van de duur en de afgelegde afstand. Voor meer informatie over de werking van de prijzen kun je op onze helpcenter terecht of op onze blog.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *